پخت بورک سبزیجات

آموزش نحوه پخت بورک سبزیجات

آموزش طرز تهیه و نحوه پخت بورک سبزیجات در مجله وب نواز

بورک یکی از غذاهای محبوب ترکیه ای ها می باشد و اساس پایه بورک از ترکیه نشأت می گیرد. ماده اصلی برای پخت بورک را خمیر یوفکا تشکیل می دهد با خمیر یوفکا می توان انواع بورک ها را اعم از سبزیجات، گوشت و غیره تهیه نمود. در این نوشته از مجله آشپزی وب نواز میخواهیم شما را با طرز پخت بورک سبزیجات آشنا کنیم لطفاً به ادامه مطلب همراه باشید.

بورک در بسیاری از رستوران های ایرانی و خارجی به عنوان یک پیش غذا یا غذای اصلی سرو میشود و طرفداران زیادی هم دارد. بورک سبزیجات غذای سالم تری به حساب می آید زیرا در آن از هیچ گونه مواد گوشتی استفاده نشده است. در این مقاله نحوه پخت برک سبزیجات آموزش داده می شود که در آن از انواع سبزیجات و ادویه جات ها استفاده شده است.

 

مواد لازم برای پخت بورک سبزیجات

کنجد به اندازه لازم
زعفران دم کرده به اندازه لازم
آویشن به اندازه لازم
زردچوبه به اندازه لازم
فلفل به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم
روغن مایع به اندازه لازم
شیر نصف لیوان
پنیر پیتزا به اندازه لازم
زنجبیل رنده شده ا قاشق کوچک
سیر رنده شده ۱ قاشق کوچک
فلفل دلمه ای خرد شده نصف پیمانه
قارچ خرد شده ا پیمانه
هویج خرد شده نصف پیمانه
بادمجان خرد شده ۱ پیمانه
کدو سبز خرد شده ۱ پیمانه
خمیر یوفکا ۱ بسته

 

طرز پخت بورک سبزیجات

برای پخت این بورک خوشمزه ابتدا  کمی کره یا روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس سیر رنده شده را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود. سپس کدو سبز و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید. با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا کاملا نرم شوند. بعد از آن بادمجان و فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را داخل تابه بریزید. و اجازه دهید تا مواد با هم تفت خورده و کمی نرم شوند. حالا زنجبیل تازه رنده شده و ادویه ها که شامل؛ زردچوبه، نمک، فلفل و آویشن می باشد را اضافه کنید. هم بزنید تا ادویه های اضافه شده کاملا به خورد تمام سبزیجات برود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

حالا نوبت به شیر می رسد، باید آن را در ظرف مناسبی ریخته، ۲ قاشق غذاخوری روغن و زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. آنها را به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. یک ورقه خمیر یوفکا یا فیلو را روی سطح صافی پهن کنید. از مخلوط مواد شیر، روغن و زعفران به روی خمیر برس کنید. (این کار کمک می کند تا خمیر یوفکا در حین رول کردن پاره نشود)

وقتی سطح خمیر خوب مرطوب شد، حالا با قاشق مقداری از مواد سبزیجات را روی خمیر قرار دهید، روی آن کمی پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزا بریزید. سپس لبه های خمیر را به داخل تا کنید و از همان سمتی که مواد را قرار داده اید رول کنید. روی سطح بورک ها را می توانید با مخلوط کره و زعفران و یا زرده تخم مرغ رومال کنید تا پس از پخت خوب طلایی شوند. و سپس کمی کنجد و یا سیاه دانه روی بورک ها بپاشید.

بورک ها را در ظرف پیرکس و یا سینی فر بچینید. ظرف را درون فر که با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده اید، برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. پس از پخت می توانید برای ۲ الی ۵ دقیقه فر را روی حالت گریل تنظیم کنید تا سطح بورک ها خوب طلایی و خوش رنگ شود. بورک سبزیجات خوشمزه شما آماده می باشد. آن را درون ظرف مورد نظر همراه با گوجه گیلاسی، کلم بروکلی یا جعفری تازه، زیتون و هر نوع سبزیجات دلخواهی سرو کنید. بورک سبزیجات را می توانید با انواع سس ها مانند سس خردل، سس کچاپ، سس سیر و فلفل و… نوش جان کنید. همچنین می توانید روی بورک ها را با سس و به شکل دلخواه تزئین کنید. نوش جان.

منبع :
irancook

آموزش نحوه پخت بورک سبزیجات
به این مطلب امتیاز بده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *