طرز پخت سوپ نخود مدیترانه ای

طرز پخت سوپ نخود مدیترانه ای

آموزش طرز پخت سوپ نخود مدیترانه ای

سوپ یکی از غذا های بسیار محبوب خانواده ها و نوعی پیش غذا در اکثر مهمانی ها و رستوران ها محسوب می شود. سوپ ها در انواع مختلفی وجود دارند که یکی از آنها سوپ نخود مدیترانه ای می باشد که در مجله آشپزی وب نواز قصد آموزش طرز پخت آن را داریم لطفا با ما همراه باشید.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ نخود مدیترانه ای : 

الف – نخود (۲ فنجان)

ب –  آب مرغ یا سبزیجات ( ۴ فنجان)

ج –  پیاز خرد شده ( ۱ عدد)

د – سیر ریز خرد شده ( ۲-۳ حبه)

ه – برگ بو (۱ عدد بزرگ)

و – پودر زیره (۱ قاشق چایخوری)

ز – نمک و فلفل سیاه (به میزان دلخواه)

ک – روغن زیتون (مقداری برای روی سوپ)

ل – سماق (مقداری برای تزیین)

م – لیموی تازه (۲ عدد)

 

چطوری سوپ نخود مدیترانه ای درست کنیم؟

برای شروع ابتدا باید نخودها را به مدت حداقل ۸ ساعت در مقداری آب بخیسانید. حتی می توانید نخودها را یک شب در آب قرار دهید، هرچقدر زمان خیساندن نخود بیشتر باشد زمان پخت کمتر خواهد شد. پس از این مدت نخودها را آبکشی کنید. نخود، آب مرغ، ۲ فنجان آب، پیاز خرد شده، سیر ریز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید.

در مرحله دوم باید سوپ را به مدت ۲-۳ ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا نخودها آرام آرام بپزند و نرم شوند. هر نیم ساعت میزان آب سوپ را چک کنید و اگر لازم است مقداری آب اضافه کنید. این سوپ هرچقدر آرامتر بپزد بهتر جا میفتد و خوشمزه تر خواهد شد. بعد از اینکه نخودها کاملا پختند برگ بو را خارج کنید و اجازه دهید سوپ کمی سرد شود.

و نهایتا در مرحله اخر نیز مواد سوپ را با گوشکوب برقی، غذاساز یا مخلوط کن بکوبید و پوره کنید. بافت پوره به سلیقه شما بستگی دارد، می توانید آن را مانند شکل کاملا پوره و نرم کنید، یا آنکه کمتر پوره کنید تا تکه های نخود مشخص باشد. سوپ را داخل کاسه بریزید و روی آن را با روغن زیتون، سماق و کمی آب لیموی تازه تزیین و نوش جان کنید.

تیم مجله وب نواز امیدوار است که از این مطلب استفاده لازم را برده باشید، لطفا نظرات خود را برای ما بفرستید.

طرز پخت سوپ نخود مدیترانه ای
به این مطلب امتیاز بده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *