آش کشک پاییزی

آموزش کامل پخت آش کشک پاییزی

آموزش کامل پخت آش کشک پاییزی بسیار خوشمزه و دلپذیر

با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا به تدریج مردم به سمت غذاهای گرم رو می آورند، به نوعی می‌توان گفت که از طبع سرد به طبع گرم کوچ می کنند. یکی از این غذاهایی که بسیار مورد توجه عامه مردم بوده و نوعی غذای سنتی محسوب می شود، آش کشک می باشد. در این نوشته از مجله اینترنتی وب نواز می خواهیم شما را با با طرز تهیه یک آش کشک پاییزی بسیار خوشمزه و دلپذیر آشناسازیم، لطفاً با ما همراه باشید.

آش کشک پاییزی یکی از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه شهر فریزهند از توابع استان اصفهان و آبیانه می باشد و این مناطق جزو مناطق بسیار دیدنی و باصفای کشور عزیزمان ایران است.

 

مواد لازم برای تهیه آش کشک پاییزی

۱- اسفناج یا برگ چغندر      ۱ کیلو

۲- گوشت                        به مقدار لازم

۳- پیاز سرخ شده              ۲ عدد

۴- جو پخته شده               ۱/۵ لیوان

۵- کشک                         ۱ کیلو

۶- پونه کوهی                   ۱ عاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آش کشک پاییزی

قبل از همه چیز باید جو را خوب بپزید و با استفاده از چرخ گوشت با گوشت مخلوط کرده و آن را کاملا له کنید.

سپس اسفناج را خرد کرده و اجازه بدهید تا همراه را با جو له شده خوب بپزد.

سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه نمایید.

نعناع داغ را با پونه مخلوط نموده و درون مخلوط اصلی یعنی جو، اسنفاج و کشک بریزید و بگذارید تا با هم جوش بخورند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

به دلیل اینکه کشک از نمک بالایی برخوردار است، نمک را به مقدار کمی در غذا بریزید تا آش شور نشود.

بعد از پخته شدن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسیبی بکشید و روی آن را با کمی پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.

اگر می خواهید آش تان خوشمزه تر شود می توانید چند حبه سیر را له نموده و در ماست مخلوط کرده و روی آش بریزید.

لطفا توجه داشته باشید که آش کشک پاییزی همانند حلیم می باشد و زمان انتظار برای پخت کامل آن بین ۲/۵ الی ۳ ساعت می باشد. تیم مجله آشپزی وب نواز امیدوار است که از این آموزش استفاده لازم را برده باشید، در صورت وجود هر گونه سوال یا پیشنهاد نظرات خود را اعلام بفرمایید.

آموزش کامل پخت آش کشک پاییزی
به این مطلب امتیاز بده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *